22 Şubat 2010

Sutyenlere sığmayan memeler ve banyo yaptıktan sonra yarı çıplak uzanmak üzerine

Kadınların paylaşacak daha çok materyali var. Popodur, efenime söyliyim genital bölgedir, herkeste var. Bir çift meme de Allah'a şükür bizim türün alameti farikası ama kabul etmek gerekir ki kadın memesiyle erkek memesi arasında ciddi farklar var. Deyim yerindeyse erkek memesi spor salonu soyunma odasında görülen zararsız bir organdır, kadın memesiyse paylaştıkça çoğalır. (Paylaşım için teşekkürler)

Gelin oynayamazsa yerim dar dermiş, hafif meşrepse ve (efenim nasıl yapsak da kimseyi kırmadan söylesek) memeler zırt pırt koynundan fırlayıveriyosa da yenim dar dermiş. Ama bu sözlerle kimseyi kandıramazsınız. Kendi organlarımıza giderek yabancılaşmanın içselleştirilmesidir bu. Namus, iffet; at hepsini çöpe. Bakın durum şu: Dünya nüfusunun üçte biri Çinli, buna karşılık sadece otuzda biri Amerikan. Yani her ABD vatandaşına karşılık 10 Çinli dolaşıyor yer yüzünde.

Çinde kişi başına düşen gelir 4000$ civarı, ABD'de ise 40000$'in üstünde... Yani bir Amerikalı 10 kat daha zengin Çinliden... Ya da şöyle söyleyelim, 1 ABD'li = 10 Çinli olduğuna göre, ABD'nin ulusal servetiyle 10 tane Çin ekonomisini finanse etmek mümkün. Buna rağmen başta ABD olmak üzere tüm dünyada bir Çin karşıtı propoganda sürüyor ki anlamak mümkün değil. Neden mi? Zaten fakir olan Çinlileri daha da fakirleştirmek ve fakirliğe mahkum etmek için, işte sebep bu.

Şimdi siz de gelinlik kızlarınızın memelerini örtmenin, çocuklarınızın iffeti ve namusu için çırpınmanın keyfine varın diye, ülkenin muhafazakarları da ABD'lilerle iş birliği yapıyorlar. Bunun adına da "Kutlu yürüyüş" diyorlar üstelik.

Benim itirazım buna.

1 yorum:

Serhat Öztürk dedi ki...

Söz konusu "kutlu yürüyüş" sözü, verdiğim bağlantının iç bölümlerinde kalmış ancak bağlantıdaki yazıyı sonuna kadar okursanız ilgili bölüme geleceksiniz... Alıntılarsak: Önümüzdeki Salı ve Çarşamba günleri İsveç'e yapmayı planladığı ziyareti de iptal ettiğini bildiren Erdoğan, "Türkiye'ye yönelik bu tür art niyetli yaklaşımlar karşısında da kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğimizi bir kez daha ifade ediyorum" dedi ve Türkiye'nin "kutlu yürüyüş"ünün devam edeceğini belirtti.

Bunu Okumadan Geçmeyin

Bana inanmıyorsun bari korsana da inanma

Bilişim güvenliği uzmanı falan değilim. Bilgisayar mühendisi ya da programcısı da değilim. Hatta matematiği CB ile, mantığı (beşinci alışımd...

Blogun Kare Ası